Köpvillkor

Genom att lägga en order hos Norrlandsboden samtycker du till följande villkor och regler.

Tjänsterna på norrlandsboden.se tillhandahålls av:

Norrsmak Arcticus AB, organisationsnummer 559261-4050

E-post: hej@norrlandsboden.se

Momsregistreringsnummer: SE559261405001

Norrsmak Arcticus AB benämns nedan som ”Norrlandsboden

 

Allmänt

Dessa allmänna villkor gäller från 2020-10-01. Försäljning via norrlandsboden.se sker till privatpersoner som kallas ”Kund”.

Endast privatperson eller representant för företag som är över 18 år har rätt att registrera sig och utföra inköp via norlandsboden.se. De villkor som är tillämpliga på Kunds beställning via norrlandsboden.se är den version som gäller på dagen för beställningen. Det åligger Kund att hålla sig uppdaterad om eventuella förändringar i dessa allmänna villkor.

Varor sålda via norrlandsboden.se får inte säljas vidare eller på annat sätt överlåtas till tredje part utan Norrlandsbodens uttryckliga skriftliga samtycke.

Norrlandsboden förbinder sig att bekräfta alla beställningar. Detta sker dels genom ett meddelande på hemsidan och dels genom e-post till den e-postadress Kund angivit. Beställningsbekräftelse innebär inte att avtal om köp har slutits.

Norrlandsboden reserverar sig för eventuell slutförsäljning av beställd vara på norrlandsboden.se. Först sedan Kund erhåller leveransbekräftelse har avtal om köp slutits mellan Norrlandsboden och Kund.

 

Priser och avgifter

Priserna för de beställda varorna är priset som anges på norrlandsboden.se vid tiden för Kunds beställning. Alla priser är angivna inklusive moms. Norrlandsboden reserverar sig för eventuella felskrivningar avseende pris eller annan information på norrlandsboden.se

Då det inte går att fastställa priset på varor som säljs för ett pris per kilo eller per en annan viktenhet med exakthet vid beställningstillfället, baseras priset i kundkorgen på den uppskattade vikt som anges på hemsidan. Varan vägs när Kunds beställning plockats ihop och priset på varan korrigeras utifrån den korrekta vikten. Kund betalar alltid för varans korrekta vikt.

Betalningsmetoder

Betalning kan göras med antingen bank- eller kontokort från MasterCard/Visa/American Express/Maestro/V Pay/Visa Electron/JCB

 

Avhämtning

Beställd vara hämtas i Norrlandsbodens butik på Sankt Eriksplan 9, Stockholm efter bekräftad beställning under ordinarie öppettider som är onsdag – fredag kl. 13.00-18.00.

Överstiger beställningen 10 varor kan leverans inom Stockholm City ordnas. Detta sker endast i samråd med Norrlandsboden till; hej@norrlandsboden.se.

Ändring/avbokning av leverans

Kund kan avboka beställning fram till dagen före leverans. Sista tidpunkt för makulering framgår i orderbekräftelsen.

Norrlandsboden friskriver sig från ersättningskrav från företagskunder för eventuell merkostnad som kan uppstå i samband med att vår leverans inte är korrekt, brister, blir sen eller annat.

Personuppgifter

Norrlandsboden behandlar personuppgifter i enlighet med GDPR.